Industri nyheder

Detaljeret klassificering af uddybningsslange med stor diameter

2022-06-24

Uddybningsslanger med stor diameter er opdelt i vandtilførselsslanger med stor diameter, muddersuge- og afgangsslanger med stor diameter, oliebestandige slanger med stor diameter, syre- og alkalibestandige slanger med stor diameter, højtemperaturbestandige slanger med stor diameter, dampslanger med stor diameter og slidstærke slanger med stor diameter i henhold til transportmediet.

Vandforsyningsslangen med stor diameter bruges hovedsageligt til at transportere eller suge vand og andre neutrale væsker ved stuetemperatur og bruges hovedsageligt til industriel sugning og dræning, landbrugs- og skovbrugsvanding, bydræning osv.; Uddybning; olieresistente slanger med stor diameter bruges hovedsageligt til transport og sugning af benzin, diesel, petroleum, smøreolie, emulgeret olie, gnistolie og andre medier; høje temperaturbestandige slanger med stor diameter bruges hovedsageligt på steder med høj temperatur, såsom overophedet vand og mættet damp; stor Diameter slidstærk gummislange bruges hovedsageligt til transport og sugning af faste granulerede pulvermedier og cementmørteltransport.

Uddybningsslanger med stor diameter kan opdeles i højtryksslanger med stor diameter og lavtryksslanger med stor diameter efter opgavetrykket. Mellem- og lavtryksslangerne med stor diameter er yderligere opdelt i lavtrykstransportslanger med stor diameter, overtryksslanger og lavtrykssugeslanger med stor diameter. Skeletlaget på højtryksslangen med stor diameter er en flerlags ståltrådsfletning eller et omgivende forstærkningslag. Skeletlaget på lavtryksslangen med stor diameter er en flerlags klud/snor, der omgiver forstærkningslag, plus et forstærkningslag af spiral ståltråd. Undertrykssugeslangen har en dobbelt-lags spiral ståltråds-skeletforstærkningslagstruktur. Deflateret eller deformeret.

Der er forskellige procesmetoder til bearbejdning og dannelse af uddybningsslanger med stor diameter.

Rul den inderste lagslange med rørkernen på spolemaskinen eller flettemaskinen, og vikl derefter den kobberbelagte ståltråd eller den kobberbelagte ståltråd på spolemaskinen eller flettemaskinen. For slangen med stor diameter er mellemlagsgummipladen synkront opviklet på hvert andet lag kobberbelagt ståltråd eller kobberbelagt ståltov på rullemaskinen eller flettemaskinen. mellem. Bearbejdningsmetoderne for slangeskeletlaget med stor diameter og slangeformningsudstyret er forskellige for de slanger, der ikke passer til strukturen og skelettet.



We use cookies to offer you a better browsing experience, analyze site traffic and personalize content. By using this site, you agree to our use of cookies. Privacy Policy
Reject Accept